Applicatiebeheerder

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een Applicatiebeheerder Stratech Perspectief die onze klanten kan assisteren bij het onderhoud van onze applicaties en onder andere brieven en rapportages. Ook het onderhouden van Stratech Insight, onze intelligente management-module behoort tot het takenpakket.

Wat is je rol?

Als Applicatiebeheerder Stratech Perspectief verricht je werkzaamheden voor onze klanten. In de regel zijn het tijdelijke opdrachten. Onze klanten zijn onder meer gemeenten en kredietbanken die uitvoering geven aan de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs). Verder onderhoud en verrijk je onze standaard software Stratech Perspectief en Stratech Insight waar het gaat om het brievenboek, rapportages en management-informatie.

In deze afwisselende functie ben je in staat je te verdiepen in de wensen van je klant en deze te vertalen naar de uitgebreide mogelijkheden van de software én draag je daarmee bij aan het succesvolle gebruik van onze software bij onze klanten. Daarbij staat klanttevredenheid voorop.

  • Wie zoeken wij?
    Je beschikt minimaal over een Hbo-opleiding;
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van Stratech Perspectief (of andere Stratech applicaties);
  • Je hebt duidelijk affiniteit met ICT en ervaring met MS-SQL- en/of Oracledatabases;
  • Je hebt lol in het ontwikkelen en beheren van de brieven en rapportages;
  • Je hebt een proactieve, klantgerichte en servicegerichte houding;
  • Je hebt een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Waarom werken bij Stratech?
Stratech is een professionele en betrokken organisatie met duidelijke Twentse roots die dichtbij haar klanten, partners en medewerkers staat. Wij streven naar trotse medewerkers met een hoog kennisniveau. Wij hebben veel kennis en ervaring in de nichemarkten waar wij actief zijn. Onze klanten zitten door heel Nederland en onze drijfveer is klanten helpen succesvoller te worden. Dit doen wij door het ontwikkelen van de beste producten en diensten voor onze niche markten. Door onze ervaring in de markten en de kennis van de (technische) processen, begrijpen wij welke behoeften er in de markt leven. We werken intensief samen met onze klanten, waarmee we continu kennis van de markt delen.

Onze organisatie bestaat uit ruim vijfenzeventig medewerkers verdeeld over drie productgroepen (Sociaal Financieel, Logistiek & Industrie en Recreatie). Stratech is in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol en innovatief softwarebedrijf. In deze groei zijn wij echter onze informele en familiaire cultuur nooit verloren. Naast hard werken, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan collegialiteit en plezier in ons werk nog steeds voorop. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, winstdelingsregeling en incentives.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij de applicatiebeheerder die wij zoeken? Neem dan contact op met Hilco Kwast (Werving & Selectie) via 06 22 92 20 01 of h.kwast@tksgroep.nl om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren!