Design Engineer

TECHNIEK – DESIGN – OUT OF THE BOX

Je functie Als design engineer voer je zowel zelfstandig als in teamverband, proces- en productgerichte werkzaamheden uit binnen de ESS organisatie, je rapporteert rechtstreeks aan de manager R&D. Tot de taken behoren: Uitwerken en implementatie van nieuwe ontwikkelingen in de vorm van nieuwe collectie-items en of specials. Je begeleidt deze projecten van schets t/m pilot productie run. Meewerken aan onderscheidend vermogen (USP). Begeleiden van productieproeven. Adviserende rol naar betrokken afdelingen. Productieprocessen robuust maken, nieuwe technologieën onderzoeken en bestaande verbeteren.

Jouw profiel Minimaal een afgeronde technische HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld richting Industrial Design Engineering, mechanical engineering, werktuigbouwkunde of IPO. Affiniteit met het bewerken van metaal en het produceren van kunststof onderdelen. Enkele jaren werkervaring in vergelijkbare functie is een pre. Passie voor design en liefde voor detail. Goede communicatieve vaardigheden op alle niveaus zowel in woord als geschrift. Ruime kennis en ervaring mbt moderne computerprogramma’s waaronder 3d tekenprogramma’s en PIM systemen. Goede kennis van de talen Engels en bij voorkeur ook Duits in woord en geschrift. Je beschikt over een probleemoplossend en analytisch vermogen, bent flexibel, pragmatisch, zelfstandig, doelgericht en collegiaal. Je werkt projectmatig en hebt een hands-on mentaliteit.

Reageren Wil jij ook graag deel uitmaken van een continue groeiend bedrijf waar design, kwaliteit, service en plezier in je werk hebben centraal staat stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar Han te Koppele per mail naar: h.tekoppele@esspost.com Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met hem op telefoonnummer 06 23421122.