Inside Sales Medewerker

Waarom werken bij Kobato? 

In bijna 40 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een professionele en succesvolle specialist in het ontwikkelen en aanbrengen van slijtvaste polyurethaan oplossingen. Eén van de voordelen van onze polyurethaan producten is met name het verduurzamen van het productieproces bij de klant door o.a. standtijd te verlengen en het tegengaan van slijtage. In onze informele cultuur gaan hard werken en plezier hand in hand. Onze focus op het nakomen van afspraken, kennis, initiatief en persoonlijke ontwikkeling, maar ook collegialiteit en teamwork maakt Kobato tot een interessante werkgever. Werken bij Kobato betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle ruimte om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan het succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie.

Wat is je rol? 

Als Inside Sales Medewerker ben je lid van het sales team en van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de offertefase waarin je aanvragen uitwerkt tot offertes en onze buitendienst ondersteunt. Zodra het opdracht is begeleidt je de orders, maak je planningsafspraken met de klant en met de productieleider, coördineer je uitbestedingen en regel je de transporten. Jij bepaalt de prioriteiten. Je monitort het order proces en bereid de facturatie voor. Je bent de spin in het web, waarbij je zowel in- als extern de zaken organiseert. In deze afwisselende functie ben je in staat je te verplaatsen in het proces van de klant om zo bij te dragen aan een succesvolle oplossing en een tevreden klant.

Wie zoeken wij? 

  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding;
  • Je hebt talent in klantencontact en krijgt daar energie van;
  • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en overzicht bewaren;
  • Je hebt al enige ervaring op een binnendienst functie;
  • Je hebt affiniteit met techniek en je bent bereid om je hierin te verder verdiepen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands, Engels en Duits.

Wie zijn wij? 

Kobato in Ootmarsum is een professioneel en betrokken familiebedrijf met duidelijke Twentse roots die dichtbij haar klanten en medewerkers staat. We hebben veel kennis en ervaring in de nichemarkten waar wij actief zijn. Onze klanten zitten voornamelijk in Nederland, Duitsland en België. Onze drijfveer is de beste te blijven in slijtvaste polyurethaan. Dit doen wij door het ontwikkelen van de beste producten en het leveren van de beste service. Door onze ervaring in de markten en de kennis van de (technische) processen, begrijpen wij als geen ander welke behoeften er in de markt leven. Hierdoor passen onze producten en diensten optimaal bij de behoeften van onze markten en klanten. In ons doen en laten staan betrouwbaarheid, collegialiteit, alsmede het leveren van hoogwaardige slijtvaste kwaliteitsoplossingen, inclusief service, centraal. We zijn voortdurend bezig om onze producten en service nog verder te verbeteren. Zo denken we mee en ontzorgen we onze klanten.

Kobato is in bijna 40 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol en innovatief bedrijf. In deze groei zijn wij echter onze informele en familiaire cultuur nooit verloren. Naast hard werken en professionaliteit staan collegialiteit en plezier in ons werk nog steeds voorop.

Hoe kun je solliciteren? 

Spreekt de functie van Inside Sales Medewerker jou aan? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen over de vacature neem dan contact op met Han te Koppele (werving & selectie) via 06 23 42 11 22 of h.tekoppele@tksgroep.nl om je interesse kenbaar te maken.