Manager R&D en Service

Manager R&D en Service | Recreatie

Heb jij de ambitie om leiding te geven aan een R&D en Service afdeling? Ben jij in staat om samen met de Product Manager en de R&D teams de behoeften van onze klanten te vertalen naar onderscheidende producten en diensten? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Wat is je rol?

Als Manager R&D en Service ben je onderdeel van het Management Team van de productgroep Recreatie. Je geeft leiding aan de afdeling R&D en Service.

Door onze jarenlange ervaring in de recreatiemarkt en onze kennis van de processen bij onze klanten begrijpt Stratech welke behoeften er bij onze klanten leven. Jij bent in staat om met de Product Manager en de R&D teams deze behoeften te vertalen naar onderscheidende producten en diensten om onze klanten nog succesvoller te maken. Je hebt kennis van R&D processen en bent in staat om te zorgen voor een effectieve ontwikkeling van de software. Om een uitstekende kwaliteit van onze software te borgen, bewaak je met de R&D teams de architectuur, het ontwikkelproces (middels scrum methode), de security en de geautomatiseerde testprocessen. Je stuurt op prioriteiten en realiseert verbeteringen en veranderingen. Je hebt een duidelijke visie op toepasbare technische ontwikkelingen en de benodigde technische infrastructuur om de beste diensten in de Cloud te realiseren.

Met de Servicedesk ben je in staat te zorgen voor een hoge klanttevredenheid en een efficiënte uitvoering van onze serviceverlening. Je vindt kwaliteit belangrijk en bent in staat de dienstverlening met de bijbehorende processen op een steeds hoger niveau te brengen. Je stuurt op de juiste registratie van meldingen en de tijdige en correcte afhandeling daarvan. Je analyseert en signaleert trends en onderneemt op basis daarvan actie. Je bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en het klantbehoud. Je zorgt voor initiatieven die bijdragen aan de zelfredzaamheid van klanten.

Binnen jouw teams maak je optimaal gebruik van de individuele capaciteiten van iedere medewerker. Je zorgt ervoor dat medewerkers elkaar aanvullen om de gestelde teamdoelen te behalen en elkaar persoonlijk te laten groeien. Je zorgt voor een verdere groei van de teams met een grote mate van zelfstandigheid.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie beschik je minimaal over HBO werk- en denkniveau. Je hebt minstens vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie in de ICT-sector.

  • Je bent bekend met Scrum Agile methodieken
  • Je hebt kennis van de Algemene Verordening Gegevensverwerking
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelmethodieken zoals .Net en Angular, Service Oriented architectuur en bent bekend met de Cloud architectuur
  • Je weet hoe je met de juiste dienstverlening een hoge klanttevredenheid kunt bereiken

Je beschikt over de nodige kennis en ervaring die we van een manager mogen verwachten. Je bent sterk in het coachen van je team (competentieontwikkeling), kunt je teams goed aanvoelen en begeleiden en bent daadkrachtig, gedreven en ondernemend.

Je bent in staat een wezenlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van de productgroep Recreatie.

Wie zijn wij?

Stratech is een professionele en betrokken organisatie met duidelijke Twentse roots die dichtbij haar klanten, partners en medewerkers staat. Wij streven naar trotse medewerkers met een hoog kennisniveau. Wij hebben veel kennis en ervaring in de nichemarkten waar wij actief zijn. Onze klanten zitten door heel Nederland en onze drijfveer is klanten helpen succesvoller te worden. Dit doen wij door het ontwikkelen van de beste producten en diensten voor onze niche markten. Door onze ervaring in de markten en de kennis van de (technische) processen, begrijpen wij welke behoeften er in de markt leven. Hierdoor passen onze producten en diensten optimaal bij de behoeften van onze markten en klanten. Wij weten complexe problemen terug te brengen naar gebruikersvriendelijke en praktische oplossingen. Dat dit werkt blijkt uit hoge scores op onze klanttevredenheidsonderzoeken.

We werken intensief samen met onze klanten en toonaangevende partners, waarmee we continu kennis van de markt delen. We communiceren rechtstreeks met gebruikers om feedback te verzamelen om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Zo denken wij mee, voegen kennis toe en ontzorgen onze klanten.

Onze organisatie bestaat uit ruim vijfenzeventig medewerkers verdeeld over drie productgroepen (Recreatie, Logistiek & Industrie en Sociaal Financieel) met ondersteunende afdelingen. Stratech is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol en innovatief softwarebedrijf. In deze groei zijn wij echter onze informele en familiaire cultuur nooit verloren. Naast hard werken, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan collegialiteit en plezier in ons werk nog steeds voorop.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij de Manager R&D en Service die wij zoeken? Neem dan contact op met Hilco Kwast (Werving & Selectie) via 06 22 92 20 01 of h.kwast@tksgroep.nl om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren!