Software Consultant

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een Software Consultant die onze klanten kan adviseren bij het inrichten van hun bedrijfsprocessen en daarmee zorg draagt voor een succesvolle implementatie van onze software. Onze klanten zijn onder meer gemeenten en kredietbanken die uitvoering geven aan de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs).


Wat is je rol? 
Als Consultant ben je  verantwoordelijk voor de implementatie van onze standaard softwareoplossingen bij onze klanten die uitvoering geven aan de Wgs. Hierbij doorloop je alle fases van het traject, te beginnen bij een grondige analyse van de organisatieprocessen op basis waarvan je een project- en implementatieplan opstelt. Voor de inrichting bij de klant maak je naast je eigen kennis gebruik van de kennis en ervaring van Stratech op basis van standaarden van de NVVK en best practices. Je maakt de software operationeel en je zorgt voor een gebruikersinstructie of training van de gebruikers.

In deze afwisselende functie ben je in staat je te verdiepen in de uitgebreide mogelijkheden van de software en draag je bij aan succesvolle implementaties van onze software bij onze klanten. Daarbij staat klanttevredenheid voorop.


Wie zoeken wij?

  • Je beschikt minimaal over een Hbo-opleiding;
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van de schuldhulpverlening (Wgs);
  • Je bent in staat om de processen van een klant effectief en efficiënt te vertalen naar een juiste inrichting, implementatie en gebruik van de software op basis van standaarden van de NVVK en best practices;
  • Je hebt een proactieve, klantgerichte en servicegerichte houding;
  • Je hebt een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt ook affiniteit met ICT, en je weet wat het is om software oplossingen bij organisaties te implementeren.

Waarom werken bij Stratech?
Stratech is een professionele en betrokken organisatie met duidelijke Twentse roots die dichtbij haar klanten, partners en medewerkers staat. Wij streven naar trotse medewerkers met een hoog kennisniveau. Wij hebben veel kennis en ervaring in de nichemarkten waar wij actief zijn. Onze klanten zitten door heel Nederland en onze drijfveer is klanten helpen succesvoller te worden. Dit doen wij door het ontwikkelen van de beste producten en diensten voor onze niche markten. Door onze ervaring in de markten en de kennis van de (technische) processen, begrijpen wij welke behoeften er in de markt leven. We werken intensief samen met onze klanten, waarmee we continu kennis van de markt delen.

Onze organisatie bestaat uit ruim vijfenzeventig medewerkers verdeeld over drie productgroepen (Sociaal Financieel, Logistiek & Industrie en Recreatie). Stratech is in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol en innovatief softwarebedrijf. In deze groei zijn wij echter onze informele en familiaire cultuur nooit verloren. Naast hard werken, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan collegialiteit en plezier in ons werk nog steeds voorop. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, een goede pensioenregeling, winstdelingsregeling en incentives.

Hoe kun je solliciteren?
Ben jij de consultant die wij zoeken? Neem dan contact op met Hilco Kwast (Werving & Selectie) via 06 22 92 20 01 of h.kwast@tksgroep.nl om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren!