Supply Chain Coördinator

MMobiel in Oldenzaal is een snelgroeiende wereldwijd opererende onderneming gespecialiseerd in verkoop van reparatie tools en onderdelen voor de mobiele telefonie en tablets. Via Amazon, eBay, Bol en onze eigen website (Shopware) verkopen wij 24 uur per dag onderdelen aan de zakelijke- en consumentenmarkt.

Wij zoeken op korte termijn een Supply Chain Coördinator (M/V) die wil en kan meegroeien met onze organisatie.

De functie:

Als Supply Chain Coördinator bij ons zorg jij ervoor dat vraag én aanbod optimaal op elkaar zijn afgestemd. Je bent in continu contact met ons inkoopkantoor in China en je collega’s van de salesafdeling. Je zorgt ervoor dat er altijd een optimale voorraad is, zowel bij de magazijnen van de marketplaces Amazon, eBay, Bol als in ons eigen magazijn. Jij zorgt ervoor dat de logistieke afdeling alles tijdig, optimaal en op de juiste plek kan leveren. Dit alles doe je in een gezellig én gemotiveerd team! De sfeer binnen ons bedrijf is informeel en iedereen staat voor elkaar klaar. Ben jij er klaar voor om de schouders eronder te zetten en mee te groeien met dit internationale bedrijf?

Je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je hebt de verantwoording over de voorraadhoogtes, bepaalt wanneer en hoeveel er besteld moet worden, met als doel optimaal voorraadbeheer bij de marketplaces en ons eigen magazijn.
 • Je houdt de voorraadniveaus wereldwijd in de gaten en bewaakt de levertijden zodat de beschikbaarheid van de producten altijd optimaal is.
 • Je houdt rekening met trends voor onze kernmarkten in Europa , Noord-Amerika, Japan Australië, India.
 • Je zorgt voor én waarborgt tijdige en juiste forecasting omtrent voorraden en bestellingen zodat de vrachtkosten en voorraad optimaal zijn. Hierbij is data het “keyword” wat jou helpt om goed te kunnen voorspellen.
 • Je bent/wordt het aanspreekpunt voor alle Supply Chain zaken binnen ons bedrijf. Het woord “uitverkocht” komt in jouw woordenboek niet voor. De onmisbare schakel tussen de afdeling finance, ons inkoopkantoor in China en onze commerciële afdeling.
 • Je bent continu in contact met ons inkoopteam in China en diverse externe partijen en gaat samen met hen op zoek naar verbeteringen/optimalisaties in het voorraad- en leverproces. Dit doe je door telefonisch te schakelen (teamviewer) en enkele keren per jaar naar China te reizen.

Jouw specificaties:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (richting logistiek, Supply Chain Management, bedrijfskunde of vergelijkbaar).
 • Je bent een kei in Excel.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een echte regelaar, niet bang voor ad-hoc-werkzaamheden en jij weet hoe je de juiste producten op het juiste moment bij onze internationale klanten krijgt.
 • Je krijgt energie van optimaliseren, verbeteren én weet dat ook nog eens over de bühne te brengen.