Expansion Manager Nederland & België

Als je gaat voor successen in je carrière is dit de juiste functie voor jou. Takko Fashion heeft 2000 winkels in Europa en wil verder uitbreiden en optimaliseren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het managen van de bestaande winkels en het zoeken naar nieuwe locaties binnen Nederland en België. Van de bestaande winkels analyseer je de ontwikkeling, op basis van deze analyses ga je actieplannen maken voor de betreffende winkels. Jij ben het aanspreekpunt van A tot Z betreffende het winkelpand. In deze functie rapporteer je hiërarchisch aan de country manager Nederland en België en functioneel aan het Head of Expansion.

Voor de nieuwe locaties maak je de haalbaarheidsstudie en onderhandel je met de pand eigenaar/ ontwikkelaars omtrent de voorwaarden en de voorzieningen voor de nieuw te open winkel. Samen met de country manager neem je de beslissing of het nieuwe filiaal past binnen de strategie van Takko Fashion.

Jouw taken:

 • Je maakt deel uit van het expansieteam dat bestaande en nieuwe locaties voor Takko Fashion in heel Nederland en België analyseert en realiseert.
 • Je onderhandelt met lokale verhuurders over nieuwe huurcontracten, huurkortingen, verlengingen, sluitingen en wijzigingen van bestaande huurcontracten.
 • Je hebt een uitgebreide kennis van de Nederlandse en Belgische retailvastgoedsector en blijft op de hoogte van veranderingen.
 • Je houdt contact met je netwerk, dat bestaat uit onze winkelmanagers, ontwikkelaars van winkelcentra, verhuurders en investeerders.
 • Je stelt regelmatig rapporten, presentaties en analyses op voor ons Nederlandse en Duitse management, betreffende de bestaande winkelportefeuille en nieuwe locaties.
 • Je coördineert de tijdlijn van uitbreidingsprojecten en werkt nauw samen met de technische, HR-, financiële en commerciële afdelingen. Je wordt ondersteund door een back office medewerker.

Welke achtergrond heb jij om succesvol te zijn in deze functie:

Van essentieel belang is dat je een goed netwerk hebt in de retailvastgoedsector en al eerder nieuwe locaties hebt geacquireerd. Daarom heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt affiniteit met de retailsector en voelt je in deze wereld thuis. Je bezit over sterke onderhandelingsvaardigheden en een drive om successen te behalen in je functie. Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels, kennis van Duits en Frans is een pre.

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding, idealiter richting vastgoed/makelaardij of bedrijfskunde, en minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbaar vakgebied.
 • Je hebt goede kennis van juridische aspecten van lease- / huurovereenkomsten.
 • Bouwtechnische kennis is een pré.
 • Je bent gestructureerd en bereid te werken volgens vaststaande protocollen.
 • Je werkt graag in een team, bent flexibel en bent bereid om veelvuldig binnen Nederland en België te reizen.

Wat wij je bieden:

Takko Fashion is een goede werkgever met een open en informele cultuur, zij laten jou graag meegroeien met de ambities. Boven op je salaris ontvang je jaarlijks 8% vakantietoeslag en een goed pensioen. Bij een 38-urige werkweek heb je 24 vrije dagen  en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak. Parttime werken is mogelijk met een minimum van 32 uur). De locatie  van Takko Fashion is in Oldenzaal, maar je krijgt alle mogelijkheden om vanuit huis te werken. Takko biedt je een prettige omgeving, met korte lijnen die gericht zijn op samenwerking.

Over Takko Fashion:

Sinds de opening van de eerste winkel in 1982 heeft Takko Fashion zich ontwikkeld tot een van de meest succesvolle discount fashion retailers in Europa met ongeveer 18.000 medewerkers. Van babykleding en kindermode voor de allerkleinsten tot dames- en herenkleding voor de volwassenen – in bijna 2.000 winkels in 17 Europese landen bieden zij het modieuze totaalpakket voor het hele gezin.

Met de productlijnen combineren ze alles wat het modehart begeert: trendy highlights, casual basics, sportieve alledaagse kleding, plus-size mode evenals ondergoed en accessoires. Bij Takko Fashion is men ervan overtuigd dat het kopen van kwalitatieve en verantwoord geproduceerde mode geen luxe moet zijn, maar een vanzelfsprekendheid, betaalbaar voor iedereen.

Klantgerichtheid ligt Takko na aan het hart en daarom kunnen de klanten Takko altijd en overal bereiken: In de winkels, in de online shop en op social media. Met het Omnichannel-concept verbinden ze deze kanalen met elkaar en bieden ze een grenzeloze winkelervaring. Dat is belangrijk voor Takko Fashon, want men wil de klanten zelf laten bepalen hoe, waar en wanneer ze hun mode kopen.

ONZE CLAIM:

 • Wij kennen onze klanten en weten precies wat ze willen
 • Wij staan voor betaalbare mode van hoge kwaliteit voor het hele gezin
 • We hechten bijzonder veel waarde aan onze ecologische en sociale verantwoordelijkheid
 • Met ons dichte winkelnetwerk zijn we altijd maar een paar kilometer van onze klanten verwijderd
 • Met ons omnichannel-concept zijn we altijd gemakkelijk bereikbaar voor onze klanten
 • We zijn een familie – onze medewerkers zijn cruciaal voor ons succes

Sociale en ecologische verantwoordelijkheid zijn belangrijke pijlers van hey ondernemingsbeleid.  Takko Fashion voelt zich verantwoordelijk voor haar klanten, haar medewerkers, de werknemers in de productiefaciliteiten en het milieu. Daarom hecht men bij Takko veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit bij de productie van haar kleding. Als lid van het Fur Free Retailer Programme vermijden ze bij Takko Fashion ook het gebruik van dierenbont.

Reageren:

Als we je nieuwsgierigheid geprikkeld hebben ontvangen we je CV en motivatiebrief graag zo spoedig mogelijk op h.tekoppele@tksgroep.nl Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Han te Koppele via 06-23421122.