Expansion Manager Nederland & België (gesloten)

Als je gaat voor successen in je carrière is dit de juiste functie voor jou. Takko Fashion heeft 2000 winkels in Europa en wil verder uitbreiden en optimaliseren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het managen van de bestaande winkelpanden en het zoeken naar nieuwe locaties binnen Nederland en België. Van de bestaande winkels analyseer je de ontwikkeling, op basis van deze analyses ga je actieplannen maken voor de betreffende winkels. Jij ben het aanspreekpunt van A tot Z betreffende het winkelpand. In deze functie rapporteer je hiërarchisch aan de country manager Nederland en België en functioneel aan het Head of Expansion op het Takko hoofdkantoor.

Voor de nieuwe locaties maak je de haalbaarheidsstudie en onderhandel je met de pand eigenaar/ ontwikkelaars omtrent de voorwaarden en de voorzieningen voor de nieuw te open winkel. Samen met de country manager neem je de beslissing of het nieuwe filiaal past binnen de strategie van Takko Fashion.

Jouw taken:

 • Je maakt deel uit van het expansieteam dat bestaande en nieuwe locaties voor Takko Fashion in heel Nederland en België analyseert en realiseert.
 • Je onderhandelt met lokale verhuurders over nieuwe huurcontracten, huurkortingen, verlengingen, sluitingen en wijzigingen van bestaande huurcontracten.
 • Je hebt een kennis van de Nederlandse en Belgische retailvastgoedsector en blijft op de hoogte van veranderingen.
 • Je houdt contact met je netwerk, dat bestaat uit onze winkelmanagers, ontwikkelaars van winkelcentra, verhuurders en investeerders.
 • Je stelt regelmatig rapporten, presentaties en analyses op voor ons Nederlandse en Duitse management, betreffende de bestaande winkelportefeuille en nieuwe locaties.
 • Je coördineert de tijdlijn van uitbreidingsprojecten en werkt nauw samen met de technische, HR-, financiële en commerciële afdelingen. Je wordt ondersteund door een back office medewerker.

Welke achtergrond heb jij om succesvol te zijn in deze functie:

Van essentieel belang is dat je een goed netwerk hebt of dit weet op te bouwen in de retailvastgoedsector en eventueel al eerder nieuwe locaties hebt geacquireerd. Je hebt affiniteit met de retailsector en voelt je in deze wereld thuis. Je bezit over sterke onderhandelingsvaardigheden en een drive om successen te behalen in je functie. Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels, eventuele kennis van Duits en Frans is een pre.

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding, idealiter richting vastgoed/makelaardij of bedrijfskunde.
 • Je begrijpt hoe lease- / huurovereenkomsten in elkaar steken.
 • Enige bouwtechnische kennis is een pré.
 • Je bent gestructureerd en bereid te werken volgens vaststaande protocollen.
 • Je werkt graag in een team, bent flexibel en je bent bereid om veelvuldig binnen Nederland en België te reizen.

Wat wij je bieden:

Takko Fashion is een goede werkgever met een open en informele cultuur, zij laten jou graag meegroeien met de ambities. Boven op je salaris ontvang je jaarlijks 8% vakantietoeslag en een goed pensioen. Bij een 38-urige werkweek heb je 24 vrije dagen en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak. Parttime werken is mogelijk met een minimum van 32 uur). De locatie van Takko Fashion is in Oldenzaal, maar je krijgt alle mogelijkheden om vanuit huis te werken. Takko biedt je een prettige omgeving, met korte lijnen die gericht zijn op samenwerking.

Over Takko Fashion:

Sinds de opening van de eerste winkel in 1982 heeft Takko Fashion zich ontwikkeld tot een van de meest succesvolle discount fashion retailers in Europa met ongeveer 18.000 medewerkers. Van babykleding en kindermode voor de allerkleinsten tot dames- en herenkleding voor de volwassenen – in bijna 2.000 winkels in 17 Europese landen bieden zij het modieuze totaalpakket voor het hele gezin. In Nederland heeft Takko ongeveer 100 winkels en in België momenteel 23.

Met de productlijnen combineren ze alles wat het modehart begeert: trendy highlights, casual basics, sportieve alledaagse kleding, plus-size mode evenals ondergoed en accessoires. Bij Takko Fashion is men ervan overtuigd dat het kopen van kwalitatieve en verantwoord geproduceerde mode geen luxe moet zijn, maar een vanzelfsprekendheid, betaalbaar voor iedereen.

Reageren:

Als we je nieuwsgierigheid geprikkeld hebben ontvangen we je CV en motivatiebrief graag zo spoedig mogelijk op h.tekoppele@tksgroep.nl Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Han te Koppele via 06-23421122 of met Hilco Kwast via 06-22922001