De TKS Groep heeft zich gespecialiseerd in de werving en selectie van ervaren MBO’ers, Hbo’ers en Wo’ers die toe zijn aan een tweede of derde stap in hun carrière. Daarbij richten wij ons vooral op organisaties in Oost-Nederland.
Door continue in gesprek te blijven met onze opdrachtgevers kennen wij hun wensen. Immers, het vervullen van een vacature op MBO/HBO/WO niveau hoort een natuurlijk moment voor verandering en ontwikkeling te zijn. Nieuwe medewerkers voor uw organisatie dienen te beschikken over een combinatie van kennis en vaardigheden die cruciaal is voor het toekomstige resultaat van uw organisatie. Daarbij zijn de zachte criteria vaak nog harder dan de harde criteria als kennis en werkervaring. Is er een vacature dan adviseren wij bij het opstellen van het functieprofiel. Daarbij vertalen wij uw missie, visie, strategie en cultuur naar waarden en normen van uw (gewenste) organisatie en zoeken kandidaten die daarbij het best aansluiten. Wij nodigen hen uit voor een eerste selectiegesprek en maken vervolgens een voorselectie. Pas wanneer wij overtuigd zijn dat de kandidaat aansluit bij de wensen van onze opdrachtgever, dus voldoet aan de functie eisen en ook goed past binnen de organisatie, wordt de kandidaat aan de opdrachtgever voorgesteld. Onze meer dan 25 jarige ervaring binnen de recruitment-wereld in Oost-Nederland helpt ons hierbij.
Voor het vinden van de juiste kandidaten maken we vooral gebruik van onze eigen database en ons uitgebreide netwerk. Daarnaast doen we desk-search in diverse jobboards en cv databanken en maken we gebruik van online personeelsadvertenties. Door onze jarenlange ervaring in deze regio kennen we de lokale arbeidsmarkt door en door en weten we de juiste mensen te koppelen aan de gevraagde functies.