Growth Marketeer

Wij zijn Stratech en hebben veel knowhow opgebouwd binnen onze niche markten. Wij weten wat er speelt binnen deze markten, en weten hoe we bedrijven beter maken door middel van onze kennisintensieve software.

Bij ons werken ruim 60 medewerkers verdeeld over twee Business Units (Logistic en Social) met ondersteunende stafafdelingen. Wij zijn in ruim 34 jaar uitgegroeid tot een succes en innovatief softwarebedrijf.

In deze groei zijn wij onze informele en familiaire cultuur nooit verloren. Naast hard werken, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan collegialiteit en plezier in ons werk nog steeds voorop.

Je komt te werken in een cultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Ook een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar hybride werken de standaard is en je zelf grotendeels de invulling van je dag bepaalt. Met meerdere keren per jaar gave activiteiten, zowel met je directe collega’s als heel Stratech. Elke vrijdag om 16:30 uur klappen we onze laptops dicht. Met een gezellige borrel luiden we gezamenlijk het weekend in. 

Wij zoeken een Growth Marketeer

32-40 uur

Enschede

Ben jij helemaal thuis in Inbound Marketing? Ligt jouw kracht bij het opzetten en monitoren van online marketingcampagnes? Word je enthousiast van buyer journeys inrichten? En ben jij er klaar voor om bij de nummer één softwareleverancier in douaneland te gaan werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat bijdragen aan onze verdere digitale groei. Dit doe je door campagnes te bedenken en uit te voeren voor zowel retentie als het aantrekken van nieuwe leads. Hiervoor zet je geautomatiseerde workflows op die zorgen dat leads in een nurture-proces terecht komen.

Daarnaast zorg je samen met het marketingteam dat het ideale klantprofiel continu wordt gecheckt en bijgesteld waar nodig.

We geloven in de Growth Marketingmethode, waarbij we snelheid boven perfectie stellen, data gedreven keuzes maken en altijd bezig zijn om onze assets te verbeteren.

Je verzamelt hiervoor relevante informatie bij je collega’s. Hierbij ga je op onderzoek uit om de juiste boodschap over te brengen aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Jij weet precies hoe je prospects verder de funnel in kunt leiden.

Met wie ga je werken?

Je gaat aan de slag binnen het team Stratech Logistic waar je nauw samenwerkt met twee gedreven marketeers. Je schakelt veel met je salescollega’s en haalt de benodigde marktkennis op bij onze consultants.

Wij geloven dat het succes van onze Business Unit voortkomt uit het succes van elk individu in ons team. Samen bouwen we aan een inspirerende werkomgeving waarin groei, innovatie en gezamenlijk succes centraal staan. Denk jij dat jij de juiste persoon bent om ons hierbij te helpen?

Wat breng jij mee?

Naast de benodigde expertise, enthousiasme en ambitie vinden wij het belangrijk dat je past in onze cultuur waarin vier kernwaarden centraal staan:

Beter | We streven naar vooruitgang, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Jezelf blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen vinden wij erg belangrijk. Je weet je collega’s te inspireren en maakt binnen jouw teams optimaal gebruik van individuele capaciteiten om de gestelde teamdoelen te behalen en elkaar persoonlijk te laten groeien.

Altijd | We hebben een bestendige basis. Klanten en collega’s kunnen altijd op je rekenen.

Samen | Wij werken samen aan het succes van onze klanten. We geloven in een langdurige relatie met iedere medewerker en klant. Je weet samen met jouw teams aantoonbare resultaten neer te zetten.

Eenvoud | We vertalen complexe materie naar eenvoud.

 • Je hebt 3+ jaar ervaring binnen een B2B-marketing omgeving;
 • Je bent een veelzijdige marketeer die data gestuurd en resultaatgericht werkt;
 • Je hebt minimaal basiskennis van SEO, inbound marketing en e-mailmarketing;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met HubSpot (pré);
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Adobe (pré);
 • Daarnaast vinden we het fijn als je in Oost-Nederland woont.

Wat bieden wij jou?

Werken bij ons betekent een baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor groei. Naast een goed salaris, kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een flexibele thuiswerkregeling;
 • Een opleidingsbudget;
 • Werken met de beste Marketing Automation software;
 • Een jaarlijkse winstuitkering;
 • 27 vrije dagen, voor als je (even) niet met werk bezig wil zijn;
 • Gave teamuitjes, met zowel je direct collega’s als de rest Stratech;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een gedreven en deskundig team met ruimte voor plezier;
 • Een functie voor 32 tot 40 uur. De keuze is aan jou!

Ben jij degene die we zoeken? Fantastisch! We hechten veel waarde aan een duurzame samenwerking. Herken jij jezelf in de beschreven rol? Dan ben je wellicht de perfecte fit voor ons team. Solliciteer nu op deze leuke functie en misschien spreken wij elkaar snel.