Software Tester

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een topteam bestaande uit Business Consultants, Software Developers en Software Testers. Kwaliteit staat bij ons op #1, op de voet gevolgd door plezier in je werk. We werken volgens Agile principes – denk aan daily’s, sprints, sprint reviews en retrospectives. Functionele specs worden opgesteld door onze consultants die in nauw contact staan met onze klanten.

Wij bieden je

 • Een prettige, resultaatgerichte bedrijfscultuur waarbinnen creativiteit en innovatie worden gestimuleerd;
 • Vooruitstrevende nationale en internationale klanten;
 • Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling;
 • 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • Een moderne pensioenregeling via Be Frank;
 • Zodra de Corona situatie dit weer toelaat, bieden wij een werkplek in een duurzame kantooromgeving met een modern energie- en klimaatbeheersingssysteem;
 • Onze medewerkers genieten van lekkere koffie, vers fruit, een vrijdagmiddagborrel en regelmatig personeelsuitjes en een jaarlijks kerstdiner.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en nauwkeurige collega die zich dagelijks inzet om de kwaliteit van onze software te waarborgen zodat deze voldoet aan de hoge eisen die onze klanten stellen. Je ontwikkelt hiervoor testplannen, voert deze uit en legt de testresultaten vast. Ook werk je mee aan het opstellen van actuele productdocumentatie in de vorm van release notes. Daarnaast werk je aan de verdere ontwikkeling en verbetering van het testproces en de methodieken die we gebruiken. Kortom, jij zorgt ervoor dat de kwaliteit van ons Icologiq Elements platform, waar dagelijks tienduizenden professionals wereldwijd gebruik van maken, altijd op topniveau is.

Je profiel

 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
 • Afgeronde IT-gerelateerde opleiding op HBO-niveau;
 • Ten minste twee jaar werkervaring als documentalist of in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van/ervaring met de volgende methodes/tooling:
  – TMap en/of ISTQB
  – Automated functional testing (Selenium webdriver)
  – Load / Stress testing (Jmeter)
  – Specification driven (test) development (Cucumber, Gherkin)
  – REST API testing (Swagger/Postman/Advanced REST client).

Het is een pré als je enige ervaring hebt met:

 • Javascript en/of java
 • Continuous integration (Jenkins)
 • REST webservices en softwarevalidatie trajecten

Wie zijn wij?

DON’T WORK HARDER, WORK SMARTER!

Met het Icologiq Elements platform automatiseren klanten hun kwaliteitsprocessen.
Ze verlagen de workload van hun medewerkers en er is minder ruimte voor “human errors”. Een kwaliteitsteam werkt met Icologiq Elements sneller, efficiënter maar vooral slimmer.

 Icologiq, door de KvK in 2019 verkozen tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland, is deskundig en slagvaardig. We adviseren en ondersteunen organisaties bij de overstap van hun traditionele kwaliteitssystemen naar een digitaal eQMS. Daarmee kunnen onze klanten effectiever en efficiënter werken, hun kosten verlagen en op ieder moment aantonen dat zij voldoen aan wet- en regelgeving.

Binnen onze werkwijze met klanten staat de mens en een lange termijn relatie centraal. Projecten die wij uitvoeren hebben tot doel structurele en duurzame organisatorische verbeteringen te realiseren. Daarbij is IT ondersteunend aan dit doel. Wij maken gebruik van methoden als Lean startup, Agile en Scrum, om doelgericht samen te werken met onze opdrachtgevers. Onze klanten bevinden zich met name in Nederland, en hebben vaak meerdere (internationale) vestigingen.

Ben jij nauwkeurig en klantgericht, heb je affiniteit met IT en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor onze selectieprocedure.