Verkoopmedewerker binnendienst (internationaal) (gesloten)

Wij zoeken als uitbreiding van onze organisatie in Almelo een Verkoopmedewerker binnendienst. Weet jij hoe je op een juiste manier klanten kunt informeren en adviseren? Houd je ervan om de verbindende factor te zijn tussen mensen, diensten en producten? Dan ben jij misschien wel degene die ons team kan versterken. Als commerciële professional werk je op de Inbound Sales afdeling.

Als Verkoopmedewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van technische producten in een internationale business to business omgeving.

Je houdt je onder andere bezig met:

 • Telefonisch en/of per mail klanten adviseren over onze producten, waarbij de klant altijd met ons contact opneemt;
 • Het controleren en bewaken van een correcte afhandeling van de orders van de klant;
 • Offertes opstellen, uitbrengen, opvolgen en afsluiten;
 • Het bijhouden van klantgegevens;
 • Het beantwoorden van vragen aangaande orders van de klanten;Klanten informatie geven over backorders, levertijden, etc.;
 • Het administratief verwerken van orders.

Wij vragen:

 • Minimaal mbo niveau, waarbij affiniteit met techniek is een pre is maar geen must;
 • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Een klantgerichte houding, je bent gedreven, secuur, klantgericht en collegiaal;
 • Je spreekt en schrijft in elk geval Nederlands en Engels;
 • Ervaring met een CRM/ ERP systeem is een pre en met Microsoft Office;
 • Resultaat- en klantgerichtheid;
 • Een betrokken teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Jij raakt…

Enthousiast bij het lezen van deze vacature? Ben je klaar voor een afwisselende en dynamische functie binnen een mooi familiebedrijf? Voel jij je thuis in een organisatie met korte lijnen? Dan zien we graag jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief of video voor 8 mei a.s. tegemoet via h.tekoppele@ganzeboom.net.

4 dagen per week (32 uur) behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom wil je bij ons werken?

Als je bij ons werkt bieden we je een dynamische werkomgeving aan waarin volop ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We zijn een nuchter bedrijf dat financieel kerngezond is. Hierdoor kunnen we gericht in ons bedrijf (en dus in jou) blijven investeren. We zorgen ervoor dat je steeds wordt voorzien van nieuwe kennis om het werk optimaal uit te kunnen voeren. Hiervoor word je beloond met een marktconform maandsalaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Ook heb je uitzicht op een vast dienstverband en bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Han te Koppele (P&O) via (06) 23 42 11 22 of solliciteer direct via h.tekoppele@ganzeboom.net.

We horen graag van je!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Ganzeboom Transmissies

Ganzeboom Transmissies is gevestigd in Almelo en is sinds 1968 een toonaangevend bedrijf in de Europese transmissiebranche. Wij leveren OEM- en aftermarketonderdelen uit voorraad voor o.a. transmissies, tussenbakken en differentieels. Deze zijn 24/7 te bestellen in onze webshop en worden  binnen 24 uur geleverd door heel Europa. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in revisie van versnellingsbakken, koppelomvormers en kleppenhuizen. Met meer dan 50 jaar ervaring is Ganzeboom uitgegroeid tot een innovatief bedrijf bestaande uit een team van 50 gecertificeerde specialisten. Kwaliteit, efficiëntie, kennis en duurzaamheid zijn de kernwaarden van onze visie en de focus van onze werkwijze. Dat vertaalt zich in een breed en betaalbaar productaanbod en betrouwbare dienstverlening.