Werkplaats Receptionist

Ganzeboom Transmissies is gevestigd in Almelo en is sinds 1968 een toonaangevend bedrijf in de Europese transmissiebranche. Wij leveren OEM- en aftermarketonderdelen uit voorraad voor o.a. transmissies, tussenbakken en differentieels. Deze zijn 24/7 te bestellen in onze webshop en worden  binnen 24 uur geleverd door heel Europa. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in revisie van versnellingsbakken, koppelomvormers en kleppenhuizen. Met meer dan 50 jaar ervaring is Ganzeboom uitgegroeid tot een innovatief bedrijf bestaande uit een team van 50 gecertificeerde specialisten. Kwaliteit, efficiëntie, kennis en duurzaamheid zijn de kernwaarden van onze visie en de focus van onze werkwijze. Dat vertaalt zich in een breed en betaalbaar productaanbod en betrouwbare dienstverlening.

Functieomschrijving:

Als werkplaatsreceptionist ben jij samen met je collega receptionist de schakel tussen onze klanten en de werkplaats. Het duidelijk herkennen en vertalen van de klantbehoeften, de aanname van reparatie- en onderhoudsopdrachten, maken van en bespreken van offertes, de administratieve verwerking daarvan, een strakke planning en het nakomen van de met de klant gemaakte afspraken zijn belangrijk binnen deze enerverende functie.

Wat vragen wij van jou?

  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren;
  • Je beschikt over een flexibele instelling en doorzettingsvermogen;
  • Je bent communicatief vaardig, je kunt goed luisteren en hebt een commercieel dienstbare en positieve instelling;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur spreek je ook Duits of Engels;
  • Werkervaring in een technische omgeving is een pré;
  • Je beschikt over minimaal MBO (niveau 4) werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende job bij een gezond familiebedrijf in een dynamische en prettige werkomgeving, met enthousiaste en gedreven collega’s die volledig in dienst staan van de klant. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We staan open voor starters op de arbeidsmarkt en investeren in scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij de gemotiveerde receptionist die onze werkplaatsreceptie naar een nog hoger niveau wil brengen? Zoek je zekerheid voor de toekomst en een mogelijkheid je verder te ontplooien in een prettig bedrijf met enthousiaste mensen? Zie jij jezelf in deze uitdagende functie? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie. Je mag ons mailen op h.tekoppele@ganzeboom.net Heb je vragen mail dan of bel met Han op 06-23421122